Logo
Nyheter
Nyheter

2019 – nytt kontor och större kunder

Nu skalar Nebel Media upp. 2018 började med hotellmagnaten Petter Stordalen och slutade med modedesignern Johan Lindeberg. Superspännande samtal med två giganter inom varsin bransch: designbranschen och hotell- och upplevelseindustrin.

Vilket samtalsår 2018 blev!  Vi har pratat konst, antikviteter, humor och filantropi på Hypotekets takterrass i Lund. Mischa Billing, Marianne Mörck, Annika Lantz och Hans Rosenfeldt är några av gästerna jag minns lite extra i årets upplaga av talkshowen Late Night Lund som har rullat vidare inför växande publik på Scandic Star.

Doros podd ”Vem vill vara junior?” spelades in på Seniormässan i Stockholm, Göteborg och Malmö. Stora kunder som Avfall Sverige, Lunds universitet och Öresundsinstituttet inledde och fördjupade samarbete kring konferenser och forskningsseminarier. Almedalen var som vanligt en intensiv arbetsperiod med uppdrag för kunder som Lunds kommun och Malmö Universitet som var på plats och berättade om nya satsningar och ny forskning.

På Dunkers stora scen i Helsingborg genomförde vi livesamtal med bland andra Anna Hedenmo och Per T Olsson med flera.  Malmö universitets satsning på Bildningsbaren har vuxit nästan över alla gränser och lockar storpublik. Att få lyssna på smarta samtal kring aktuella samhällsfrågor där forskare och kulturpersonligheter möts och vrider och vänder på perspektiven är verkligen något som efterfrågas.

När nu 2018 övergått i 2019 så handlar det om att förvalta allt detta – och att ta nya djärva steg. Min mission som moderator och samtalsledare är att se till att du som kund känner att jag gör ert innehåll bättre. Att locka fram det bästa ur varje talare, möta publiken med värme och skärpa och ställa både smarta och djärva frågor. Att bidra till att skapa den där stämningen som kan bära ett samtal i en hel timme – eller mer –  utan att någon tittar på klockan eller vill kolla mejlen på telefonen.
Att göra det lilla extra – varje gång! Det kräver noggranna förberedelser, fingertoppskänsla och journalistisk nyfikenhet.

Allt detta tar jag nu med mig in i 2019 – året då projekten kommer att växa, bli större och nå ut längre. För att växla upp har Nebel Media startat eget kontor – vi har flyttat in i nya stora lokaler centralt i Lund. Under varumärket ”Optimistklubben” ska vi som sitter här –  engagerade och drivna entreprenörer inom event- och upplevelseindustrin – skapa en positiv hub i Lund och bidra med kreativa och banbrytande projekt inom event, podd, konferens, resor och utbildning.

Varmt välkommen att höra av dig om du vill samarbeta kring en konferens, ett möte, ett seminarium, få hjälp att producera en podd, eller leda ett forskningsseminarium. Slutligen: Tack 2018! Och välkommen 2019!