Logo
Kunder
Kunder

Sagt om Nebel Media

Kunder

HD-SYDSVENSKAN
MEDICON VILLAGE AB
MALMÖ UNIVERSITET
LUNDS UNIVERSITET
LUNDS KOMMUN
HELSINGBORGS SYMFONIORKESTER
HYPOTEKET
ÖRESUNDSINSTITUTTET
8TILL5
NATURSKYDDSFÖRENINGEN
EKONOMIHÖGSKOLAN I LUND
LÄNSMUSEERNAS SAMARBETSRÅD
LITTERALUND
ARKITEKTURFILMFESTIVALEN
MALMÖ STAD
LUND CONVENTION BUREAU
FINDUS
ASPEKTA
MANAGEMENT PARTNERS
REGION SKÅNE
HC ADVENTURE
ANAGRAM
SPARBANKSSTIFTELSEN FINN
DORO
LUNDS STADSBIBLIOTEK
KOST & NÄRING
NSVA
DUNKERS KULTURHUS
CAMP SCANDINAVIA
GÅ FÖRE
KULTURMEJERIET
OPUS MAGASIN
MÄLARKONFERENSEN
AVFALL SVERIGE
WHITE ARKITEKTER
SYDVATTEN
MEDICINSKA FAKULTETEN LUNDS UNIVERSITET
SISAM
ANSVARSFULLT.SE

Cecilia modererade två av våra seminarier under Almedalsveckan 2016. Hon bidrog med kloka inspel och ovärderliga insatser (kontakt med deltagare, körschema etc.) under hela planeringsprocessen, och fullkomligt briljerade på scen med sin speciella närvaro, skarpa formuleringar och förmåga att plocka fram det mest stringenta i varje paneldeltagare. Jag skulle rekommendera Cecilia som moderator tio gånger av tio.
– Annika Henning, pressansvarig Lunds kommun

Cecilia var moderator under vår tvådagarskonferens i Stockholm med återvinnings- och avfallsaktörer från hela Sverige.  93% av deltagarna tyckte att hennes insats var mycket givande / givande. Vi har aldrig haft en så stor andel nöjda deltagare! ”Toppklass”, ”Otroligt bra”
– I vår interna utvärdering svarade kollegorna så här:
Fantastisk
Mycket proffsig i hela sitt upplägg från förberedelser till genomförande.
Mycket bra! Påläst, insatt och entusiasmerande.
Kanon. Väldigt duktig
Fullkomligt lysande
Mycket bra, påläst och engagerad.
Cecilia Nebel var en av de bästa moderatorer vi haft. Betyg: 5/5
Mycket bra! Påläst och duktig
Toppen! Vi borde använda henne igen.
– Jessica Christiansen, utbildnings- och utvecklingschef Avfall Sverige

Cecilia är otroligt trevlig att samarbeta med och har en fantastisk uppfattningsförmåga. Hon har imponerande möjlighet att snappa upp information och söker själv både forskning och generell information för att få en relevant uppfattning. Är otroligt rak och tydlig i sin kommunikation Mjuk smidig och älskvärd. Förbereder sig mycket väl.Ställer frågor både till paneldeltagare och publik samt gör tydlig konklusion. Gör tillfället till en intressant upplevelse
– Gunnel Stuhr Olsson, Special Foods Manager, Findus

Som samarbetspartner är Cecilia engagerad, positiv, snabb, strukturerad och ambitiös. Som moderator är hon påläst, nyfiken och inbjudande mot både gäster och publik. Hon ställer öppna frågor, förklarar och förtydligar. Hon är stringent, driver samtalet framåt och håller en röd tråd. Cecilia är på samma gång driven och avslappnad, har pondus, är stark men ändå ödmjuk och varm. Hon är också lösningsfokuserad och tar kritik på ett konstruktivt sätt. Jag kan varmt rekommendera Cecilia Nebel som moderator och samarbetspartner.
– Lotta Orban, Malmö högskola, producent Bildningsbaren

Cecilia Nebel är alltid oerhört professionell, påläst och har gjort grundlig och omfattande research och ett omsorgsfullt upplägg inför varje framträdande. Hon uppskattas av såväl publik, samtalsgäster, som produktionsteamet runt “Samtal på Dunkers”. Jag rekommenderar varmt samarbete med Cecilia.
– Monica Posnic Enelund, producent Dunkers kulturhus

Cecilia Nebel var moderator och konferencier under NSVAs personaldag Vattenpasset 2016. Hon genomförde sitt uppdrag med humor, nyfikenhet och stor professionalism. Vi kände oss mycket trygga och väldigt nöjda med Cecilia och kan varmt rekommendera henne till liknande uppdrag.
– Pernilla Söderkvist, kommunikatör NSVA