Logo
Mina tjänster

Mina tjänster

Moderator

Du ska anlita mig om du behöver en kunnig, påläst och engagerad moderator som inger trygghet, entusiasmerar publiken och lyfter varje deltagare på scenen.

Jag är alltid påläst, stämmer av med alla deltagare innan, skriver tydliga manus, peppar och hjälper deltagarna att leverera.

Genom åren har jag kommit att fokusera extra mycket på näringsliv, politik, Life Science, kultur, forskning, hållbarhet och infrastruktur.

”Mycket bra, påläst och engagerad”

”93 procent av deltagarna tyckte att din insats var mycket givande”

Deltagare vid Avfall Sveriges Höstmöte

Producent

Vill du ha hjälp att planera en konferens, en debatt eller kanske göra en talkshow istället för en traditionell konferens? Kanske vill ni starta en podd? Genomföra en webbsändning? Hör av dig, så diskuterar vi ett bra upplägg.

Poddar

Podden är ett oslagbart sätt att nå ut med information och inspiration. Jag kan hjälpa dig hela vägen från idé till färdig podd.

Här är exempel på andra poddar jag gör, eller har gjort:

Optimistpodden

Detta är min egen intervjupodd. Världen har akut behov av optimism. Jag samtalar med människor som möter olika utmaningar och hittar nya vägar framåt.

Under produktion

Humorkunskapspodden

Här möts komiker och forskare i populärvetenskapliga samtal med humortwist. Livesamtalen som görs under Lund Comedy Festival spelas också in som podd.
Uppdragsgivare: Lunds universitet

Bildningsbaren

Malmö Universitets samtalsserie Bildningsbaren lyfter fram aktuella samhällsfrågor genom livesamtal med forskare, kulturpersoner och andra inbjudna gäster. 28 program finns att lyssna på även som podd.

Vem vill vara junior?

Livet börjar efter 60. Här intervjuas kända seniorer som lever livet med vetgirigt sinne i behåll.
Uppdragsgivare: Doro

Om X Antal År

Hur får man ut medicinsk forskning till allmänheten? Vi gjorde en talkshow och en podd om banbrytande forskning inom Life Science.
Uppdragsgivare: Medicon Village i Lund.

Livesamtal

Late Night Lund

I talkshowen Late Night Lund intervjuar jag kända personer med starka historier som har en koppling till staden eller universitetet. Uppdragsgivare: HD-Sydsvenskan.

Bildningsbaren

Bildningsbaren – Malmö Universitets samtalsserie – lyfter fram aktuella samhällsfrågor genom livesamtal med forskare, kulturpersoner och andra inbjudna gäster. 28 spännande samtal finns att lyssna på även som podd.

Samtal på Dunkers

I mer än tio år har Dunkers kulturhus i Helsingborg arrangerat livesamtal med kända gäster. I detta längre intervjuformat har jag mött operatenoren Rickard Söderberg, multiidrottaren Mikael Lindnord med gatuhunden Arthur, Adde Malmberg, Tareq Taylor, Marianne Rundström, Per T Ohlsson, Anna Hedenmo, Stina Wollter, Amelia Adamo, med flera.

Insikt & Utsikt

På Hypotekets takterrass är det lätt att tänka stora tankar. Här blickar man ut över Lundagård och kommer nära Domkyrkotornen. Under ett antal somrar höll jag i livesamtal här med kända profiler som Henrik Widegren, Dan Olofsson, Ebba Fischer, Johan Wester, Trine Grönlund, Albert Wiking, med flera.

Sunny Soul Sunday på Fulltofta slott

I vacker slottsmiljö bjöds publiken att avnjuta insiktsfulla och lite längre samtal i kombination med lyxig tre rätters middag och utsökta viner. Gäster på scenen: Björn Ranelid, Bodil Jönsson, KG Hammar, Marianne Rundström, Göran Rosenberg.

Vendeltidsdagarna

Talkshow om utgrävningarna på Uppåkra med experter och forskare om Vendeltiden.

Konferenser

Det finns inget bättre betyg än när uppdragsgivarna återkommer. Här är några exempel på längre samarbeten:

Höstmötet Avfall Sverige

Deltagare från avfallsbranschen runt om i Sverige möts under två dagar för att lyssna till branschföreträdare, experter och inspiratörer. Moderator sedan 2017.
Uppdragsgivare: Avfall Sverige.

Stora Infradagen

Stora Infradagen är entreprenadbranschens största mötesplats, en arena för samtal om den långsiktiga utvecklingen av svensk infrastruktur. Moderator sedan 2022.
Uppdragsgivare: Maskinentreprenörerna

Samling mot våldsbejakande extremism

CVE:s årliga nationella konferens handlar om hur vi kan arbeta förebyggande mot våldsbejakande extremism. Konferensen som pågår under två dagar lyfter fram kunskap, framgångsrikt lokalt och regionalt arbete samt bidrar till nätverksbyggande och konstruktiva diskussioner. Moderator sedan 2021.
Uppdragsgivare: Centrum mot våldsbejakande extremism.

Näringslivsdagen – Därför: Eslöv

Fira och hylla näringslivet. Lyfta angelägna frågor för företagen i regionen.
Moderator sedan 2022.
Uppdragsgivare: Eslövs kommun